ΜΙΚΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
ΜΙΚΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Αγαπημένοι μας γονείς… Λατρεμένα μας παιδιά…

Οι μέρες που μένουμε σπίτι αυξάνονται, νέα μέτρα ανακοινώνονται κάθε μέρα στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Περπατάμε όλοι μας σε ένα άγνωστο μονοπάτι με μοναδικούς οδηγούς την υπομονή και την ατομική υπευθυνότητα, μα και με μία ελπίδα να ανταμώσουμε ξανά σύντομα.

Μια νέα πραγματικότητα έχει εισβάλλει στη ζωή μας και καλούμαστε να την κάνουμε καθημερινότητα, χωρίς να γνωρίζουμε για πόσο. Οι συνθήκες μικρών και μεγάλων άλλαξαν ξαφνικά από την μία μέρα στην άλλη. Είναι λογικό να αισθανόμαστε τόσο εμείς οι ενήλικες, όσο και τα παιδιά μας, άγχος, εκνευρισμό και αποδιοργάνωση.

Αυτή την δύσκολη στιγμή εμείς, οι άνθρωποι του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου και Ονειροπλαστείου, δημιουργήσαμε ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Σχολείου (εκπαιδευτικοί) και Σπιτιού (παιδιά – γονείς), την διαδικτυακή πλατφόρμα «ΜΙΚΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ».

Σε αυτή λοιπόν την πλατφόρμα, εφόσον εγγραφείτε, θα βρίσκετε σχεδιασμένες και οργανωμένες δραστηριότητες, από τις εκπαιδευτικούς των εκάστοτε τμημάτων του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου και του Ονειροπλαστείου.

Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να εντάξουν στην καθημερινότητα τους δημιουργικές δραστηριότητες με τρόπο εναλλακτικό και ευέλικτο. Επιθυμούμε να κρατήσουμε ζωντανή και αναλλοίωτη τη σχέση Παιδιού-Σχολείου-Γονέων.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα «ΜΙΚΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» θα αποτελέσει για παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς έναν ασφαλή χώρο επικοινωνίας, συνεργασίας και ανταλλαγής δράσεων και εντυπώσεων. Μια γέφυρα που έρχεται για να καλύψει την απόσταση που μας χωρίζει.

Σας περιμένουμε με χαρά!!!!

Με εκτίμηση,
Βιβή Σεβαστού

 
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.