ΣύνδεσηΕγκαταστάσεις
ΙΔΡΥΣΗ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ επεκτείνει τη δράση του και δημιουργεί ένα νέο μοναδικό χώρο εικαστικών τεχνών, μουσικής, θεατρικής έκφρασης και πολιτιστικών δράσεων που φέρει την υπογραφή ποιότητας του Εκπαιδευτηρίου.

Το  ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποτελέσει  ένα σύγχρονο κέλυφος για δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 1-13 ετών.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις, η δημιουργία και διαμόρφωση των  χώρων συνθέτουν την εικόνα ενός Εργαστηρίου σύγχρονου με υψηλές προδιαγραφές, που θέτει ως στόχο την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων των παιδιών που προσφέρονται όχι μόνο στον τομέα της μάθησης, της δημιουργίας, της έρευνας, της ανακάλυψης, αλλά και στο επίπεδο της εκτόνωσης και της ψυχαγωγίας. Η σχεδίαση και οργάνωση των εγκαταστάσεων έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε να εφαρμόζεται ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εκπαίδευσης μέσα σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ελκυστικό για τα παιδιά.

Το παιχνίδι, η δυνατότητα πολύπλευρης έκφρασης, η καλλιέργεια δεξιοτήτων και η ευχάριστη ατμόσφαιρα είναι απαραίτητα στοιχεία για να νιώθουν τα παιδιά το χώρο του εργαστηρίου οικείο. Έγινε, λοιπόν, προσπάθεια για τη διαμόρφωση ενός χώρου που να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις ευχάριστης διαβίωσης και παράλληλα να κεντρίζει την φαντασία.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.