Σύνδεση

Εγγραφή
ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ... ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ!
Slider

Tο Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης «ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ» συνεχίζει τη λειτουργία του ως ΚΔΑΠ, και τη σχολική χρονιά 2020-2021, συμμετέχοντας στο πλαίσιο της Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει το ΕΣΠΑ 2014-2020.

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όλο και περισσότερα παιδιά, ηλικίας 5-12 ετών, να συμμετάσχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ στις ποικιλόμορφες δράσεις του ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ, απολαμβάνοντας ποιοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου!

Το πρόγραμμα απευθύνεται στους μαθητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της περιοχής, από Νηπιαγωγείο έως και 6η Δημοτικού, που επιθυμούν να απασχοληθούν δημιουργικά, τις απογευματινές τους ώρες αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούνιο και Ιούλιο,  με καινοτόμες δράσεις Πολιτιστικής Αγωγής και Ιστορίας της Τέχνης,  Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Μουσικής, Θεάτρου και Κίνησης, Εικαστικών Τεχνών, Σκακιού και άλλων ποικιλόμορφων δημιουργικών δραστηριοτήτων, σε ένα μοναδικό και υπερσύγχρονο χώρο απασχόλησης, με έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.