ΣύνδεσηΦιλοσοφία
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Φιλοσοφία
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Φιλοσοφία μας και πηγή της έμπνευσής μας αποτέλεσε η αστείρευτη φαντασία της παιδικής σκέψης που στέκεται ικανή να αναδείξει μέσα από τη δημιουργική της ματιά, το πιο απλό στο πιο σπουδαίο και το πιο μικρό στο πιο μεγάλο.

Έτσι, έχοντας ως στυλοβάτη την αγάπη μας για το παιδί και την εμπιστοσύνη μας στην δύναμη της Τέχνης δημιουργήσαμε το ΚΔΑΠ Ονειροπλαστείο. Ένα Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης που υπόσχεται την εποικοδομητική αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών μας.

Πρόκειται για ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, ικανά να γεννήσουν τα πιο όμορφα συναισθήματα και να αναδείξουν τις πιο δημιουργικές πλευρές της παιδικής φύσης. Το κάθε παιδικό όνειρο βρίσκει την ευκαιρία να απλώσει τις ρίζες του και να ανθίσει στο πιο εύφορο έδαφος δημιουργίας και μάθησης.

Χρέος μας είναι να μαθαίνουμε στα παιδιά να συλλέγουν και να αξιολογούν πληροφορίες, να τις επεξεργάζονται και να τις συνθέτουν σε γνώσεις αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία. Τα παιδιά πρέπει να εργάζονται ομαδικά, να ανακαλύπτουν και να δημιουργούν μέσα από δραστηριότητες που οδηγούν, παράλληλα με την απόκτηση γνώσεων, και στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης. Πρέπει, λοιπόν, να καλλιεργήσουμε στα παιδιά μας τις δεξιότητες και τις ικανότητες που θα τους επιτρέψουν να λειτουργούν αρμονικά σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.